Blog

Jsme opět první:-)

Allianz vyhlášena Pojišťovnou roku 2016

Pokračování

REVOLUČNÍ AUTOPOJIŠTĚNÍ

Garantovaně nejlevnější povinné ručení a pojištění skel pro auta s nájezdem do 10.000 km/rok.

Pokračování

Dopravní nehoda- co dělat, když se Vám stane dopravní nehoda?

Nevíte, co dělat, když se Vám stane dopravní nehoda? Zde máte pár tipů.

Pokračování

Slovník základních pojmů

Taky občas nevíte, co si máte představit pod určitým pojmem ve smlouvě nebo při řeči s vaším obchodníkem? Pokusíme se Vám některé takové pojmy představit a definovat.

Pokračování

Pojištění dronů nebo letadel? Ano, i to je možné u Allianz.

Pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem letadel musí mít ze zákona každý provozovatel. Limity pojistného plnění se sjednávají v souladu s příslušnou směrnicí Evropské Unie, ne vždy však pro uhrazení škod na majetku a zdraví stačí.

Pokračování

Pojištění pro golfové hráče

Hrajete golf? I pro Vás máme pojištění na míru, které bude vyhovovat Vaším potřebám.

Pokračování

Soutěžte s námi :)

Pojďte do toho s námi a podělte se s námi o vaší fantazii a nápady.

Pokračování

Je parkování vaše noční můra? Zřejmě oprávněně :)

Mnohdy se Vám ani nepodaří pořádně si užít jízdu a už můžete způsobit nehodu, Allianz zjistila, že 40% dopravních nehod se stane právě u parkování.

Pokračování

Levné pojištění se Vám může hodně nevyplatit a pekelně prodražit.

Pojištění je také zboží, a proto když ho pořizujete, nezáleží jen na ceně, ale i na tom, co za své peníze dostanete.

Pokračování

Jezděte bezpečně bez nehod a mobilního telefonu v ruce, radí Allianz...

V dnešní době se řidiči zaměřují spíše na smsky, hovory a facebook než na řízení samotné, což potvrzuje trend dnešních dnů, aplikace Pokémon GO.

Pokračování

Podvody? Ani,i u Allianz...

Za první pololetí letošního roku odhalili vyšetřovatelé Allianz pojišťovny podvody za 158 milionů korun. Finanční objem prozrazených pokusů o podvod řadu let setrvale stoupá, v meziročním srovnání letos číslo narostlo o 29 milionů. Počet prošetřovaných podezřelých případů byl nejvyšší v hlavním městě, Středočeském a Moravskoslezském kraji.

Pokračování

Pojišťovny Wüstenrot k dnešnímu dni zanikají. Všechny smlouvy přecházejí na Allianz

Došlo ke koupení Wüstenrot pojišťovny a Wüstenrot životní pojišťovny, pojišťovnou Allianz. Máte dotazy? Pokusíme se Vám na ně odpovědět.

Pokračování

Výměna skla a výplata škody do tří hodin? Klientům Allianz pomáhá digitalizace.

Máte rozbité čelní sklo a pojistku auta u Allianz? Pak můžete otestovat, jak je možné vyřídit jeho opravu a výplatu škody během tří hodin.

Pokračování

Nikdy nevíte, co se Vám může stát? Nenechte život náhodě.

Náhoda? Existuje. A jaké zděšení Vás čeká v případě, že se stane něco nepředstavitelného Vám a nejste na to připraveni? Neponechávejte život náhodě.

Pokračování

V Hlučíně máme 18.7-22.7 zavřeno

Z důvodu dovolené bude naše kancelář v Hlučíně 18.7.-22.7.2016 uzavřena. V naši druhé kanceláři v AVIONU Ostrava Vám budeme k dispozici zcela standardně. Děkujeme za pochopení a těšíme se na viděnou. Lenka Hladná

Pokračování

Allianz jde vstříc neslyšícím občanům

Bezbariérový přístup není tématem jen v architektuře, ale také ve službách.

Pokračování

Jedno z nejrizikovějších míst? Je jím paradoxně vlastní domov

Život je plný paradoxů – domov například vnímáme jako oázu bezpečí, klidu a komfortu, který nic nenaruší. Přitom obvyklé činnosti spojené s životem v našem obydlí, domácí práce i jiné aktivity, kterým se zde věnujeme, bývají překvapivě jednou z nejčastějších příčin čerpání pojistného plnění. V rámci statistiky produktů životního pojištění Allianz pojišťovny jsou úrazy, jež se lidem stanou doma, dokonce na třetím místě chmurného žebříčku.

Pokračování

Jaké škody napáchal James Bond ve filmu Spectre?

Agent s právem zabíjet – a rozbíjet. Jaké škody napáchal James Bond ve filmu Spectre?

Pokračování

Cestovní pojištění, jedině u Allianz

Stačí jedno neopatrné šlápnutí a jsme v maléru? Úraz v cizině není levná záležitost, ale s Allianz Vás umí kvalitně a spolehlivě zajistit :)

Pokračování

Nejdelší železniční tunel na světě pojistila Allianz

Jen tak silný partner jako Allianz dokáže pojistit jeden z nových divů světa- Gotthardský tunel, a to s lehkostí a grácií pro Allianz vlastní.

Pokračování

Hypotéka u Allianz- žádný problém.

Proměňte svůj sen ve skutečnost. Nejsme tady pro Vás jen z hlediska pojištění, naopak se Vám snažíme zajistit co nejkomplexnější služby v rámci financí, což zahrnuje i hypotéky, poskytneme Vám nejen komplexní poradenství, ale zároveň se budeme snažit přizpůsobit se Vaším požadavkům a potřebám, tak na co ještě čekáte? Už nemusíte závidět domeček svým známým, s námi si jej můžete pořídit taky.

Pokračování

Cestovní pojištění- proč si ho sjednat u Allianz?

Chcete si dovolenou užít bez starostí a nestrachovat se o to, co se s Vámi stane, když nastane neočekávaná událost? Pak jsme pro Vás tou správnou volbou.

Pokračování

Proč a jak pojistit své dítě?

Každý rodič myslí především na své dítě a na jeho blaho a potřeby. Jak je správně zajistit v případě nenadálé události ? S tím Vám taky velmi rádi poradíme :)

Pokračování

Nejnovější podmínky a nejlepší produkty i pro dlouholeté klienty- to je ALLIANZ pojišťovna

U Allianz se nových produktů, nedočkají pouze noví klienti, jak je to jinde. I na stále a dlouholeté klienty čekají nové produkty a služby a inovace jejich stávajících smluv.

Pokračování

Povinné ručení není u Allianz pouze pojištění vozidla

U Allianz si můžete ochranu svého vozidla sestavit dle vašich potřeb, přání a nároků. Zároveň máte k dispozici asistenční služby, které Vám pomohou i v případě poruchy nebo nehody dle určení řidiče. A to není všechno. Pokud budete jezdit bez nehod, získáte u Allianz patřičné slevy.

Pokračování

Životní pojištění jedině u Allianz

Co takhle zajistit sebe a svou rodinu a ještě získat něco navíc? Proč si vybrat životní pojištění právě u Allianz?

Pokračování

Životní pojištění PRO ŽENY

Každá žena je dokonalý originál a potřebuje spolehlivého a silného partnera, který ji zajistí pocit klidu a bezpečí.

Pokračování

Částka, kterou vyplatí pojišťovny za stejný úraz, se liší až o milion

Věděli jste, že částky, které vyplácí pojišťovny za totožný úraz jsou naprosto odlišné dle oceňovacích tabulek pojišťovny? Jen Allianz Vám nabízí 800% progresi za nejzávažnější úraz, staňte se součástí modrého týmu a buďte světoví :)

Pokračování

V Allianz začali zvedat telefony také o víkendu. A nejenom kvůli škodám.

Proč se pojistit právě u nás? Jednou z mnoha báječných služeb, které Vám nabízíme jsou právě asistenční služby, které jsou nejen efektivní, ale také dostupné nyní o víkendu. Snažíme se být součástí Vašeho života a tato nová služba patří k tomu.

Pokračování

Proč si pojistit auto právě u Allianz?

Zapomenete si natankovat či si zabouchnete klíčky? S pojištěním u Allianz ani to není problém, se vším Vám pomůžeme k Vaší spokojenosti :)

Pokračování

Allianz plus program- pojištění auta + pojištění majetku

Pokud si zajistíte Vaši pohodovou jízdu a také Váš domeček. V případě pojištění vozidla a domku, získáte nejen kvalitní zajištění, ale také uhrazení vzniklé škody do výše 10 000,- v případě odcizení nebo poškození věcí ve Vaše autě

Pokračování

Titanic pojištěný právě u Allianz

Chcete stabilního partnera, který pojistil před 104 lety nejen slavný "nepotopitelný" Titanic, ale také San Francisco, které následně postihlo silné zemětřesení a následný požár? Veškeré škody byly postupně vyplaceny, ale Allianz to i přes nepřízeň přečkala. Stabilnějšího partnera v oblasti pojišťovnictví nenajdete.

Pokračování

Allianz plus program- pojištění majetku+ životní pojištění

Proč si nepojistit majetek a zároveň plnohodnotný život a zabezpečit si tak nejen bydlení a život, ale zároveň získat úhradu vzniklé škody při vážném úrazu až do výše 20 000?

Pokračování

Plánujete si postavit rodinný domek?

Pojištění rozestavěného domečku s 50% sazbou.

Pokračování

Pojištění budovy

Jiřičky napadly paneláky například v Říčanech u Prahy. Pokoušely se zahnízdit přímo ve výklencích oken. Majitele domů trápí i otvory ve fasádách, kde další ptáci vyklovali otvory, a čekají je opravy.

Pokračování

Kuriozity v oblasti pojištění

I takové nevídané události se můžou stát, jak je to u Vás? Máte už podobný zážitek? Podělte se s námi.

Pokračování

Pojištění auta

Příklad likvidace auta Škoda Octavia u Allianz. Jak jste na tom vy?

Pokračování